Hallo!

TalentTracks - emoji zwaaiend handje

Ik ben

Lotte Dodion

TalentTracks - Logo FacebookTalentTracks - Logo InstagramTalentTracks - Logo TwitterTalentTracks - Logo LinkedIn

Lotte Dodion (1987) is dichter, performer en poƫziemissionaris. Ook wanneer ze niet schrijft of optreedt, slingert ze poƫzie en verwondering binnen in het leven van alledag: ze zet poƫzieprojecten op waarin ze experimenteert met social design en mensen aan het schrijven krijgt.

Lotte is de oprichter van STUDIO HAIKU, een nomadisch poĆ«zieatelier dat haikumedailles uitreikt aan de 'atleten van het gewone leven'. Ā In 2022-2023 is ze Stadsdichter van Antwerpen.

Keynotes van

Lotte Dodion

Haiku Office Party

Door

Lotte Dodion

Vergeet 'passionate, flexible & innovative' en andere corporate clichƩs. In deze sessie ga je op zoek naar woorden die echt raken.

Tijdens de haiku office party gidst Lotte je door de wonderlijke mogelijkheden van de haiku om je bedrijf te vatten.

Een inspirerende sessie die knettert van verwondering, taalplezier en creatief bijdraagt aan je teamsfeerbeheer. Zowel geschikt voor taalfanaten als voor wie soms moeilijk uit de woorden komt.

Tags

Schrijven

Strategie

TalentTracks - Double quotes

TalentTracks - Double quotes

TalentTracks - Vector balk
TalentTracks - Logo TalenTracks

Ā© 2023 Talent Tracks BV

Alle rechten voorbehouden

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.