Hi!

TalentTracks - emoji zwaaiend handje

Wij zijn Talent Tracks.

Experts in leren.
Met fun, feedback & frictie.

Kom meer te weten

Prikkel en ontwikkel je talent.

Onze missie is simpel. Groeibedrijven klaarstomen voor morgen. Met een strategische leercultuur vol fun, feedback en frictie.

Begin. Bij het begin.

Hoe Geert en Koen elkaar leerden kennen? Wel, eerst in een training bij Juvah. Met Geert als trainer. Dan aan het tankstation én aan de toog in Wortel.

Met een simpel idee: "Unbore your learning." Een nieuwe onderneming oprichten die talent prikkelt, ontwikkelt en laat groeien.

Fast forward 2 jaar later en Talent Tracks is zelf een groeibedrijf met 3 medewerkers (Hi Emma!) en 20+ freelance trainers.

Talent Tracks in cijfers

3

vaste medewerkers

20+

Freelance trainers

121+

Projecten en partners

Trainers. Die trainen.

Al onze trainers staan met handen en voeten in het werkveld en werken volgens dezelfde pedagogische principes.

Elke training start met een activerend voortraject, echte interactie tijdens de hands-on workshop en virtuele opvolging. Voor een leerervaring met impact.

We putten uit de evidence-based leertechnieken van 'Wijze lessen: 12 bouwstenen voor effectief leren'..

Studio's. Die bouwen we.

Leren gaat verder dan een klassieke les. Wij bouwen ook studio's én trainen je. In 2 dagen kan je ze zelf bedienen en ben je klaar voor video- & podcast-power.

Graag een webcam+, eerder een YouTube-set of toch een top-notch studio? Jij kiest of leaset. Want voor elk budget zijn er mogelijkheden.

We ontwikkelen talent bij:

Ho! Stop.

Okay, we hebben jouw aandacht. Interesse in onze trajecten of studio’s? Laat het ons weten. 👉

Je eigen academie met leerplatform? Dat is de toekomst.

Een nieuwe medewerker die alles al weet én kan? Forget it. Train je talent in-house. Met je eigen academie.

Van onboarding tot exit. Alles wordt overzichtelijk: makkelijk, meetbaar en kosten-efficiënt met je eigen leerplatform (LMS of LXP).

Geert, Koen & Emma: Wie zijn da?

Co-founder Geert Van den Eijnden is eindbaas trainingen. Geert was 15 jaar docent bij Thomas More en is auteur van het boek ‘Presenteren met impact’. Hij geeft al meer dan 10 jaar trainingen in presenteren, storytelling en overtuigend schrijven. Tevreden klanten als: Coca-Cola, Volvo, Juvah, Melexis, Inetum-Realdolmen, Mortierbrigade, ... .  

Co-founder Koen van Dun is eindbaas leerplatformen & consultancy. Koen werkte 10 jaar in de bankensector, gevolgd door marketing & sales consultancy. Hij bouwt onze studio’s mee en geeft onder meer de training ‘sales voor niet-sales’. Tevreden klanten als: Ayano, Acs Accountants, Hillewaere, Volvo, Juvah, Maris, ... .  

First hire Emma Scheyvaerts is eindbaas video & podcasting. Emma studeerde Communicatie aan Thomas More (oud-studente van Geert) en Belgian Advertising School. Emma heeft haar eigen podcastserie Hoe is't en produceert ook alle leercontent en social media voor Talent Tracks en onze partners.

TalentTracks - Double quotes
De storytelling-sessies bij Volvo waren top. Toffe sfeer, sterke trainers in het Nederlands en Frans én veel praktische tips voor betere verhalen. Merci bien!
TalentTracks - Double quotes

Jérôme Oliver

Product Manager, Volvo

TalentTracks - Vector Balk
TalentTracks - Logo TalenTracks

© 2023 Talent Tracks BV

Alle rechten voorbehouden