Hi!

TalentTracks - emoji zwaaiend handje

wij zijn Talent Tracks,

Leren makkelijk, digitaal & meetbaar maken

leren stopt nooit

Ontbolster jouw talent in je digitaal leerplatform

Jouw academy, jouw groei
Leid je medewerkers op in je eigen academie met een digitaal leerplatform dat grenzen verlegt.

We werken al samen met:

Maak leren makkelijk 🧠

Een centrale leerhub: Vind moeiteloos de juiste trainingen met onze intelligente zoekfunctie. Alles op 1 plek voor jouw leergemak, van e-learningmodules tot videotrainingen.

Gepersonaliseerd leren: Ontdek leerpaden die perfect aansluiten bij jouw doelen en interesses. Maak je eigen leerervaring compleet met relevante content en handige tools.

Neem de regie over je ontwikkeling: Maak je eigen leermaterialen en deel ze met collega's. Stimuleer peer-to-peer learning en creëer een dynamische leeromgeving.

Maak leren digitaal 💻

Leer on- en offline: Werk efficiënter dan ooit. Digitaliseer je opleidingen en hergebruik je leercontent. Nieuwe medewerkers? Zet ze in je online academie en halveer je onboarding.

Creëer snackable content: Geef je talent verschillende kansen om te leren. Houd het kort en maak het audiovisueel. Test hun kennis op een fijne manier na elke micro-learning.  

Audio- en videolearning: Een welkomstvideo van de CEO? Je trainer in beeld of een interview met een expert? Werk met video's en podcasts voor een echte leerervaring. AI staat klaar om je te helpen.

Maak leren meetbaar 📊

Visueel dashboard: Ontdek hoe ver elke medewerker staat. In real-time krijg je een visueel overzicht van de populariteit, bezoeken en behaalde kwalificaties.

Metrics voor iedereen: Iedereen houdt overzicht. Heb je als manager graag een helder beeld? In 1 knip ben je mee. Ook als deelnemer.

Finetune je leerplatform: Meten is weten. Wat werkt en wat niet? Finetune je leeractiviteiten via duidelijke data. Graag hulp daarbij? Talent Tracks staat voor je klaar.  


Bij Talent Tracks denken we graag mee. Kan je academie een kickstart gebruiken? Huur ons in en versnel je implementatie.

TalentTracks - Double quotes
Bij Juvah hadden we al heel wat sterke opleidingsvideo's. Maar nu staan ze in een overkoepelend en visueel sterk leerplatform. In alle talen. Met AI. Superefficiënt en overzichtelijk!
TalentTracks - Double quotes

Roel Cools

Learning & Development expert, Juvah

TalentTracks - Vector balk
TalentTracks - Logo TalenTracks

© 2023 Talent Tracks BV

Alle rechten voorbehouden