Hallo!

TalentTracks - emoji zwaaiend handje

Ik ben

Julie Fueyo

TalentTracks - Logo FacebookTalentTracks - Logo InstagramTalentTracks - Logo TwitterTalentTracks - Logo LinkedIn

Freelance copywriter én storyteller. Werkt voor top agencies zoals The Fat Lady, Moondust en De Scriptorij. Spreekt 5 talen.

Keynotes van

Julie Fueyo

Storytelling voor business

Door

Julie Fueyo

Te weinig mensen kennen de trucjes van een straf verhaal. Ontdek ze en pas ze toe in je volgende presentatie, meeting of LinkedIn-post.  

In deze sessies nemen Julie en Geert je mee in de wondere wereld van storytelling. Aan de hand van het boek ‘Made to Stick’ en aangevuld met de ‘hero journey’ krijg je een helder beeld over de 5+ belangrijkste storytelling-technieken.

Deelnemers krijgen inspirerende voorbeelden. En ze werken aan hun eigen storytelling voor business, met constructieve feedback van de groep. Inspiratie verzekerd!

Tags

Copywriting

Content Marketing

Storytelling

TalentTracks - Double quotes

Ik moet voor klanten regelmatig Franstalige interviews afnemen voor onder andere testimonials. Sinds kort laat ik die taak over aan Julie en ze doet dat perfect. Ze neemt de opdracht met beide handen vast en ze doet de interviews zoals het hoort: met de vragen als leidraad maar toch doorvragen om meer te weten te komen. Daarna schrijft ze de interviews uit volgens de opbouw en tone of voice die ik vraag. Bovendien maakt ze er een zeer goede Nederlandstalige versie.

TalentTracks - Double quotes

Dana Gorremans

Copywriter en oprichter eigen bureau

TalentTracks - Vector balk
TalentTracks - Logo TalenTracks

© 2023 Talent Tracks BV

Alle rechten voorbehouden

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.