Hallo!

TalentTracks - emoji zwaaiend handje

Ik ben

Karo & Georges

TalentTracks - Logo FacebookTalentTracks - Logo InstagramTalentTracks - Logo TwitterTalentTracks - Logo LinkedIn

Karo & Georges nemen je mee in de nieuwste tools en apps. Van Discord over BeReal tot TikTok voor business. Klaar voor de volgende trends? Deze student-trainers tonen je de wereld van hun leeftijdsgenoten, van starters. Met verklarend woordenboek. Ewa!

Keynotes van

Karo & Georges

Vergeet Instagram

Door

Karo & Georges

Wist je dat jongeren perfect weten waar hun vrienden zitten? Via Snapchat live tracking. Of dat TikTok veel meer is dan het volgende dansje?

Meer nog, TikTok is de nieuwe tv. In Vlaanderen kijken jongeren tussen 16 en 24 gemiddeld meer dan 67 minuten aan 1 stuk TikTok. Ontdek de laatste trends dankzij student-trainers Karo en Georges.

Loop voor en ontdek de business-kant van sociale media trends en employer branding. Met inspirerende cases uit binnen- en buitenland.

Tags

Content Marketing

Sociale Media

TalentTracks - Double quotes

Karo is een echte creatieve wervelwind. En zowel voor als achter de schermen een spraakwaterval. Uitdagingen gaat ze niet uit de weg en pakt ze aan met beide handen. Haar motivatie en enthousiasme zijn een enorme meerwaarde. Georges is goedlachs en gefocust. Haar schrijfkunsten en hoge motivatie zijn twee kenmerken die haar enorm typeren.

TalentTracks - Double quotes

Oyindamola Oyebamiji

Communicatie, Afterfive

TalentTracks - Vector balk
TalentTracks - Logo TalenTracks

© 2023 Talent Tracks BV

Alle rechten voorbehouden

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.