Hallo!

TalentTracks - emoji zwaaiend handje

Ik ben

Alexander Verbist

TalentTracks - Logo FacebookTalentTracks - Logo InstagramTalentTracks - Logo TwitterTalentTracks - Logo LinkedIn

Freelance copywriter. Gespecialiseerd in websites, e-mails en LinkedIn. Schreef al voor Greenpeace, De Lijn en Groen. Heeft een rechtendiploma. Maakt soms cappuccino’s in een Brusselse koffiebar.

Keynotes van

Alexander Verbist

Overtuigend schrijven

Door

Alexander Verbist

Graag meer rendement voor je bedrijfsteksten? Winnende offertes, straffe vacatures Ă©n beter geschreven e-mails?

Onderschat de kracht van de juiste woorden niet. De juiste invalshoek. Een openingsregel die raakt. Of je nu HR-medewerker, project manager of social media manager bent. Iedereen kan aan de slag met deze 5+schrijftrucjes die altijd werken.

In deze interactieve sessie oefen je samen met Alexander of Geert op echte teksten van jezelf of medecursisten. Zo pas je de trucjes meteen toe voor copywriting die echt overtuigt.

Tags

Copywriting

TalentTracks - Double quotes

Alexander luisterde echt, wilde begrijpen wat ik deed, stelde regelmatig rake vragen om te valideren. En dat merk je: de teksten zijn er "boenk op". Fijn werk, fijne samenwerking.

TalentTracks - Double quotes

Bart Vanuytrecht

Consultant

TalentTracks - Vector balk
TalentTracks - Logo TalenTracks

© 2023 Talent Tracks BV

Alle rechten voorbehouden

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.