Keynote

Empathisch luisteren

Sana Sellami

Wanneer luister jij echt? Klinkt simpel, maar het is het vaak niet in een drukke werkomgeving. De meeste onder ons kunnen het niet (goed). Nochtans maakt het een wereld van verschil.

In deze workshop kom je meer te weten dan de klassieke LSD (luisteren, samenvatten en doorvragen).

Je krijgt praktische tips en echte cases om zelf slimmer aan de slag te gaan. Als leidinggevende, maar ook als account of project manager. Sana leert je beter luisteren.

Beschikbaar als

Over

Sana Sellami

Leading lady rond diversiteit, strategie en verbindend luisteren. Werkt o.m. voor Royal Belgian Football Association, Deloitte en VDAB. Gastprofessor Thomas More.

Tags

Inclusiviteit

Coaching

Leadership

Video's over dit thema

TalentTracks - Double quotes

Sana is one of the most structured, detail-oriented, driven and intelligent people I have worked with. As a people manager she has an excellent eye for talent and knows exactly how to adapt her managing style to every individual under her wing.

TalentTracks - Double quotes

Emre Tiren

Consultant, Cronos Group

Consultant, Cronos Group

TalentTracks - Vector balk
TalentTracks - Logo TalenTracks

© 2023 Talent Tracks BV

Alle rechten voorbehouden

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.