Keynote

Strategie en Socials

Amy van der Plas

Is YouTube belangrijk voor je bedrijf? En voor je SEO? (Spoiler alert: Ja!)

Zit je doelpubliek nog op Facebook of eerder op BeReal, Whatsapp of TikTok? Zijn blogposts effectief en wat met podcasts? Veel vragen, die stelt Amy. Doe een content quickscan.

Want slimme bedrijven hebben meetbare doelstellingen, een contentstrategie en een plan. Amy neemt je mee in succesvolle contentmarketing. Met eigen voorbeelden uit binnen- en buitenland.

Beschikbaar als

Over

Amy van der Plas

Na 5+ jaar als content maker & strateeg in Belgische en Nederlandse agencies, is het tijd dat Amy kijkt naar jouw content plan. Bedenk samen een strategie die de juiste snaar raakt bij jouw doelgroep. Communiceer gericht en met rendement.

Tags

Content Plan

Sociale Media

Content Marketing

Strategie

Video's over dit thema

TalentTracks - Double quotes

Amy analyseert briefings als ontbijt, stelt strategieën op voor de lunch en voert ze uit als vieruurtje. Amy kent social media zowel vanbinnen als vanbuiten en gebruikt dit om haar klanten te laten scoren. Zo moet dat.

TalentTracks - Double quotes

Gerrit Vromant

Oprichter Youtopia

Oprichter Youtopia

TalentTracks - Vector balk
TalentTracks - Logo TalenTracks

© 2023 Talent Tracks BV

Alle rechten voorbehouden

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.