Keynote

Release the Stress

Jan Van Dooren

Hoe zit het met stress & burnout in jouw bedrijf en lichaam?

 

Weinig mensen zijn getraind om een gezonde balans tussen spanning en ontspanning te bewaren, in alle omstandigheden. Door gerichte trainingen kan je leren om anders met stress en uitdagingen om te gaan… en de sleutel ligt bij een juiste focus op het lichaam.

 

Deze workshop vertrekt vanuit het bewegen: je onderzoekt spelenderwijs maar doelgericht de spanningstoestand van jouw lichaam en leert enkele eenvoudige stappen om hiermee om te gaan. De eerste wetten van het skelet, tonusbeheer, ademen tot in het bekken, … .

 

Tijdens de workshop wisselt Jan korte praktijksessies af met inspiratiemomenten. Hij baseert zich hierbij op zijn ervaring als docent van het vak ‘Zelfscreening’ en ‘Body, Mind & Soul’. Loszittende kledij is aangewezen, maar niet noodzakelijk.

Beschikbaar als

Over

Jan Van Dooren

Beweegt je voor, tijdens én na meetings. Leert je ademhalen als een topsporter. Manager met een missie. Master in de bewegingswetenschappen en gediplomeerd Eutoniepedagoog. Opleidingsmanager 'Sport' aan Thomas More. Stuurt 700 studenten en 52 docenten aan. Met de glimlach.

Tags

Burnout

Stress

Body & Mind

Video's over dit thema

TalentTracks - Double quotes

TalentTracks - Double quotes

TalentTracks - Vector balk
TalentTracks - Logo TalenTracks

© 2023 Talent Tracks BV

Alle rechten voorbehouden

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.