Keynote

Krachtig spreken voor camera

Anne van Opstal

Je bent mee. Elk bedrijf wordt een videobedrijf.

Maar hoe spreek je krachtig voor de camera?

Welke lichaamstaal werkt goed op beeld? En hoe zorg je voor sterke soundbites? Anne neemt je mee in haar jarenlange ervaring in televisie, theater en musical.

Voor video's met impact. Perfect in combinatie met je eigen bedrijfsstudio. Jij, slimmerik.

Beschikbaar als

Over

Anne van Opstal

Anne Van Opstal studeerde af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg als actrice en zangeres.

Sindsdien speelt ze hoofdrollen in (muziek)theater- en televisieproducties, zorgt ze voor muzikale omkadering van evenementen.

Anne haalde in 2021 een Post-academische Bachelor aan de Toneelacademie van Maastricht als Theater Docent.

Naast een carrière als actrice en zangeres is Anne altijd op zoek geweest naar verbinding, op het podium met medespelers en publiek of op een verre reis met een groep avonturiers. Spelen is een rode draad in mijn leven omdat het niet enkel de creativiteit en de focus vergroot zonder dat er iets moet, maar ook omdat je de mooiste dingen beleeft wanneer je van het pad durft te treden, fouten durft te maken en je laat verrassen door het moment.


Dit maakt Anne een expert in authentiek verhalen vertellen voor een publiek, verbindend communiceren, intuïtief leiderschap en out of the box denken.

Tags

Storytelling

Spreken voor camera

Leadership

Video's over dit thema

TalentTracks - Double quotes

TalentTracks - Double quotes

TalentTracks - Vector balk
TalentTracks - Logo TalenTracks

© 2023 Talent Tracks BV

Alle rechten voorbehouden

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.