Keynote

Genderinclusieve communicatie

Anke Strubbe

Wat is het verschil tussen cisgender, transgender en non-binair? Hoe doorbreken we genderstereotypen? Waarom zeggen we beter "die" in plaats van "hij/zij"?

‍

Anke beantwoordt je vragen en leert je het verschil tussen geslacht, gender en seksualiteit. Het gebruik van genderneutrale voornaamwoorden en hoe je deze kan toepassen om zelf aan de slag te gaan.

‍

We stomen je klaar om genderinclusieve campagnes, strategieën en content te ontwikkelen.

Beschikbaar als

Over

Anke Strubbe

LGBTQI+-warrior die haar in het werkveld ook niet in hokjes laat duwen.

Zij/haar, 25 jaar, concert- en caféganger, festival en muziek fanaat. Afgestudeerd aan UCLL, Thomas More en Belgian Advertising School. Ze was merkstrateeg bij Today, nu Project Account Manager bij Kinepolis en gender inclusive specialist.

Gebruikt als voornaamwoorden “zij en haar”.

Anke geeft keynotes waarbij genderinclusie centraal staat. Zo helpt ze bedrijven, organisaties en scholen om affiniteit te vinden met genderinclusief taalgebruik.

Tags

Inclusiviteit

Strategie

Video's over dit thema

TalentTracks - Double quotes

TalentTracks - Double quotes

TalentTracks - Vector balk
TalentTracks - Logo TalenTracks

© 2023 Talent Tracks BV

Alle rechten voorbehouden

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.