Keynote

Empathisch schrijven

Thomas Abelshausen

Graag meer empathie in je zakelijke teksten? Mensgerichte mails of brieven, meeslepende speeches én ruimte voor een persoonlijke toets in je communicatie?

Onderschat de verbindende kracht van woorden niet. Het belang van de invalshoek en toon. Van een openingsregel die raakt. Of je nu HR-medewerker, project manager of leidinggevende bent: soms is het goed alle regels rond SEO aan je laars te lappen en te schrijven voor mensen. Open. Eerlijk. Helder.

In deze interactieve sessie oefen je samen met Thomas op echte teksten van jezelf of medecursisten. Zo pas je de tips meteen toe op zakelijke teksten die beklijven. Want schrijven is altijd een oefening in empathie.

Beschikbaar als

Over

Thomas Abelshausen

Thomas verheldert om mensen te verbinden. Meer dan een decennium lang geschreven voor overheden, bedrijven en non-profit.

De rode draad? Schrijven op mensenmaat.  

Tags

Copywriting

Inclusiviteit

Coaching

Diversiteit

Storytelling

Video's over dit thema

TalentTracks - Double quotes

TalentTracks - Double quotes

TalentTracks - Vector balk
TalentTracks - Logo TalenTracks

© 2023 Talent Tracks BV

Alle rechten voorbehouden

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.