User case:

Volvo: Storytelling & sales ๐Ÿš˜

Deze case kwam online opย 
15/12/23

Thanks Koen! De storytelling-sessies waren top. Toffe sfeer, vlot tweetalig, uitstekende sfeer en heel wat praktische tips & tricks voor verhalen met impact. Merci! โšก๏ธ

Jรฉrรดme Olivier

Product Manager, Volvo

Volvo lanceert haar nieuwste model EX30. ๐Ÿš˜ Hoe brengen we die op de markt? Enkel via productkenmerken en prijs? Of met een verhaal?

You guessed that right.ย Verkopen is niet ontelbare features opsommen. ๐•๐ž๐ซ๐ค๐จ๐ฉ๐ž๐ง ๐ข๐ฌ ๐ก๐ž๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ก๐š๐š๐ฅ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง achter de auto, het merk รฉn de klant.

๐“๐ก๐ž ๐ก๐ฎ๐ฆ๐š๐ง ๐ฅ๐š๐ฒ๐ž๐ซ

In deze hybride, digitale wereld maak je het verschil met de Customer Experience. Van eerste contact in de showroom tot afleveren van de wagen. 60+ sales-toppers ontdekken met Talent Tracks de wereld van Storytelling: 5+ verhaaltechnieken die werken.

Zowel in het Frans als Nederlands trainen we je met slimme storytelling-kansen. Want er is meer dan enkel prijs in sales.

TalentTracks - Double quotes

TalentTracks - Double quotes

TalentTracks - Vector Balk

Thanks voor jullie vertrouwen. Franky, Balder, Gilles, Jรฉrรดme, Hรฉlรจne. ๐Ÿ™Œ Thanks voor 5 dagen vol fun, feedback & frictie.

En hotsauce. ๐ŸŒถ ย Obviously. Succes met jullie nieuwe verhalen! #sales #customerexperience #storytelling #unboreyourlearning

Ho! Stop.

Okay, we hebben jouw aandacht. Interesse in onze trajecten en / of studioโ€™s? Laat het ons weten. ๐Ÿ‘‰

TalentTracks - Logo TalenTracks

ยฉ 2023 Talent Tracks BV

Alle rechten voorbehouden