Terug naar overzicht

Talent Tracks opent video- & podcaststudio

Amper 4 maanden na de start van Talent Tracks mogen Geert Van den Eijnden en Koen van Dun al Coca-Cola en Voka tot hun klanten rekenen. Ze helpen bedrijven hun werknemers te trainen en bouwen studio’s voor in-house filmpjes en podcasts. (GVA-artikel)

Geert Van den Eijnden is auteur van het boek ‘Presenteren met impact’ en geeft al meer dan 10 jaar bedrijfstrainingen in presenteren en schrijven. Koen van Dun is sales- en marketingconsultant en geeft de opleiding ‘sales voor niet-sales’. Samen richtten ze Talent Tracks op, waarmee ze bedrijven trainen in de nieuwe communicatie, marketing en sales.

Elk bedrijf wordt een multimediabedrijf

Daarnaast bouwt Talent Tracks ook studio’s voor het realiseren van filmpjes en podcasts bij ondernemingen. “We zijn er van overtuigd dat elk bedrijf in de toekomst een multimediabedrijf wordt”, zeggen Geert en Koen.

“Die mogelijkheden kunnen ingezet worden om visuele vacatures te maken, een belangrijke videomeeting te houden of een eigen podcast te starten. We hebben net een video- en podcaststudio gebouwd bij Voka in Brussel en zijn nu bezig bij influencer Nies Cools.”

1 dag per week samenwerken met VanRoey.be

Op dit moment bouwt Talent Tracks haar eigen video- en podcaststudio bij Kempus, het hoofdkwartier van IT-specialist VanRoey.be aan de Turnhoutse ring. Die wordt binnenkort verhuurd aan geïnteresseerde bedrijven.

Geert en Koen installeren bovendien hun kantoor in de Kempus. “We zijn heel blij met de komst van Talent Tracks”, reageert CEO Pat Van Roey van VanRoey.be. “Met Kempus bouwen we stevig aan een creatief Kempisch ecosysteem. We gaan ook een dag per week samenwerken met Talent Tracks. Want ik geloof in echte Kempense kruisbestuiving.”

Klanten als Coca-Cola, Voka en Agoria

Naast de eigen studio blijft Talent Track inzetten op het aanbieden van trainingen. Daarvoor wordt samengewerkt met meer dan 20 trainers. Televisiepresentator Mark Uytterhoeven leert bijvoorbeeld hoe te spreken voor een camera.

“Op dit moment lopen er al structurele leertrajecten bij klanten als Coca-Cola, Voka en Agoria. Die zijn meestal in de grote steden gevestigd. Maar ook de Kempen en het zuiden van Nederland zijn er klaar voor. We willen onze streek inwijden in alle mogelijkheden.”

www.talenttracks.be

Koen in zijn nopjes.

Deel deze blog

TalentTracks - Logo InstagramTalentTracks - Logo Facebook

Tags

Pers

Content Marketing

Sociale Media

Recente blogberichten

18/12/2023

door

Geert

Nieuw leerplatform: "Leren makkelijk, meetbaar en digitaal maken"

2/12/2023

door

Ruud

5+ tips voor een leercultuur waar muziek in zit

2/12/2023

door

Geert

“Leren via video en podcasts zit in de lift”

TalentTracks - Double quotes

TalentTracks - Double quotes

TalentTracks - Vector Balk
TalentTracks - Logo TalenTracks

© 2023 Talent Tracks BV

Alle rechten voorbehouden