Terug naar overzicht

“Leren via video en podcasts zit in de lift”

In de pers I Talent Tracks helpt bedrijven met hun leercultuur en opent vandaag hun nieuwe kantoor in Hoogstraten. Met een professionele video- en podcaststudio die je kan huren voor je communicatie of leernoden. Je vindt hen vanaf nu in het oude Friswit, Moerstraat 6B.

“Zowel ik als Koen wonen in Wortel, dus Hoogstraten is voor ons ideaal,” zegt oprichterGeert Van den Eijnden. “En ook onze eerste werknemer, Emma uit Beerse, is van de Kempen. We zochten al even een eigen plek voor Talent Tracks met plaats voor onze nieuwe video- en podcaststudio. Dat is nu gelukt in het oude Friswit.”

 Video’s en podcasts in Hoogstraten

“Onze studio is te huren voor je eigen communicatie. In Hoogstraten of op locatie. Denk aan een belangrijke speech, leervideo’s, webinars, sociale mediaof je eigen podcast-reeks”, zegt medeoprichter Koen van Dun. “En je hebt meteen twee vliegen in een klap: sterk beeld en geluid.”

We bouwen de studio’s ook bij bedrijven zelf en we leiden je op. In 2 dagen kan je aan de slag met je eigen studio,” zegt Emma Scheyvaerts. “We zien daarvan almooie resultaten met onze studio bij Voka in Brussel en Nies Cools in Loenhout.”

Talent wil bijleren

Momenteel bouwt Talent Tracks een studio bij Würth in Turnhout en bij Sony Music in Brussel. “Meer en meer organisaties begrijpen dat een eigen studio de toekomst is. En dat talent op verschillende manieren wil bijleren,” aldus Koen.

Natuurlijk is het belangrijk om dit professioneel aan te pakken. Daarvoor kan je beroep doen op een rist toptrainers. Onder meer Mark Uytterhoeven traint je op spreken voor camera. En ook Koen, Geert en Emma trainen je talent. Zo schreef Geert het boek ‘Presenteren met impact’, geeft Koen de workshop ‘Storytelling for business’ en Emma de training ‘Podcasting voor beginners’.

Ga naar www.talenttracks.be/studios voor meer info.

Deel deze blog

TalentTracks - Logo InstagramTalentTracks - Logo Facebook

Tags

Leercultuur

L&D

Video

Content Marketing

Recente blogberichten

21/6/2024

door

Emma

3+ redenen waarom je opleidingen vastleggen een slim idee is

18/12/2023

door

Geert

Nieuw leerplatform: "Leren makkelijk, meetbaar en digitaal maken"

2/12/2023

door

Ruud

5+ tips voor een leercultuur waar muziek in zit

TalentTracks - Double quotes

“Meer en meer organisaties begrijpen dat een eigen studio de toekomst is. En dat talent op verschillende manieren wil bijleren.”

TalentTracks - Double quotes

Koen van Dun

Co-founder Talent Tracks

TalentTracks - Vector Balk
TalentTracks - Logo TalenTracks

© 2023 Talent Tracks BV

Alle rechten voorbehouden