Terug naar overzicht

“Bye bye saaie bedrijfstrainingen”

De arbeidsmarkt staat in brand. Alles lijkt een knelpuntberoep. Maar wij geloven in de kracht van training: “Hire for attitude, train for skills”. Talent Tracks biedt vanaf nu 20+ toptrainers aan en professionele video- & podcaststudio’s. Allemaal vanuit Wortel Kolonie.

Sinds corona is de strijd om talent alleen maar steviger. Maar talent wil meer dan een loonbriefje. “Ze willen feedback, fun en frictie. Ze willen digitaal voorlopen en mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen”, zegt Koen van Dun.

“Elk bedrijf wordt een videobedrijf”

“Met Talent Tracks spelen we in op de nieuwste vragen van groeibedrijven. Zoals presenteren met impact, spreken voor camera en sales voor niet-sales. We bouwen professionele video-studio’s tegen scherpe marktprijzen en trainen bedrijven om die zelf slim in te zetten”, zegt Geert Van den Eijnden.

“Of je nu een visuele vacature, een belangrijke videomeeting of een YouTube-kanaal wil starten, met je eigen studio loop je voor. Tegenwoordig zie je onze studio’s al bij Voka nationaal en Nies Cools. Ook voor KMO’s in de Kempen is dit de toekomst,” zegt Koen.  

Natuurlijk is het belangrijk om dit professioneel aan te pakken. Daarvoor kan je beroep doen op een rist toptrainers. Onder meer Mark Uytterhoeven traint je op spreken voor camera en autocue. En ook Koen en Geert trainen je talent. Zo schreef Geert het boek ‘Presenteren met impact’ en geeft Koen de workshop ‘sales voor niet-sales’.

België loopt achter in bijscholing

In vergelijking met Europese landen loopt België achter in structureel leren. Alle studies wijzen erop. “Ook de Kempen zijn klaar voor een echte leercultuur”, zegt Geert. “Want leren stopt nooit. Bij Talent Tracks werken we op structuur. Van creatieve voorprikkel tot checklist. Training is stap 1, toepassing stap 2.”

Op www.talenttracks.be vind je vanaf vandaag 20+ toptrainers rond 6 actuele thema’s: Leadership, Storytelling, Trends, Actions, Tools en Empathy. Alles in co-creatie met groeibedrijven en op maat. Van inspiratiedag tot jaartraject. “We bekijken samen wat zinvol is,” zegt Geert. 

Love for talent

"We zoeken groeibedrijven met ambitie, die begrijpen dat bijleren de beste verdediging is in de war, nee, love for talent", besluit Koen.

-------------------------------
Talent Tracks schrijft een nieuw verhaal in bedrijfstrainingen. Ze bouwen studio’s in video en podcasting. En ze trainen bedrijven in de nieuwe communicatie, marketing en sales errond.

Oprichter Geert Van den Eijnden is Chief Learning Officer, was 15 jaar docent bij Thomas More en is auteur van het boek ‘Presenteren met impact’. Hij geeft al meer dan 10 jaar bedrijfstrainingen in onder meer presenteren en overtuigend schrijven.

Oprichter Koen van Dun is Chief Studio Officer, werkte 10 jaar in de bankensector en is zelfstandig sales en marketing consultant. Hij bouwt de studio’s mee en geeft de training ‘sales voor niet-sales’.  
                   

Geert en Koen, oprichters van Talent Tracks.

Deel deze blog

TalentTracks - Logo InstagramTalentTracks - Logo Facebook

Tags

Storytelling

Coaching

Content Marketing

Inclusiviteit

Leadership

Pers

Recente blogberichten

21/6/2024

door

Emma

3+ redenen waarom je opleidingen vastleggen een slim idee is

18/12/2023

door

Geert

Nieuw leerplatform: "Leren makkelijk, meetbaar en digitaal maken"

2/12/2023

door

Ruud

5+ tips voor een leercultuur waar muziek in zit

TalentTracks - Double quotes

TalentTracks - Double quotes

TalentTracks - Vector Balk
TalentTracks - Logo TalenTracks

© 2023 Talent Tracks BV

Alle rechten voorbehouden